Είναι ένα κλασσικό παγωτό, χωρίς αυγά. Τα λίπη, οι πρωτεΐνες και η ιμβερτοζάχαρη έχουν συνδυαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσουν ένα προϊόν που στην βιτρίνα θα διατηρηθεί μαλακό για αρκετό καιρό.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ακολουθείται η συνήθης διαδικασία με την υπενθύμηση ότι αν χρησιμοποιείται φουντουκόπαστα χωρίς ζάχαρη να προσθέσετε ζάχαρη (κρυσταλλική) σε ποσότητα γύρω στα 50 γραμμάρια
ΣΥΝΤΑΓΗ
Φρέσκο γάλα πλήρες………………………..γραμμάρια 7000
Ζάχαρη………………………………………….γραμμάρια 1400
Ιμβερτοζάχαρη………………………………..γραμμάρια 350
Γάλα σκόνη αποβουτυρωμένο………………γραμμάρια 350
Φουντουκόπαστα…………………………… γραμμάρια 850
Πηκτικό AlpigelSuper…………………………γραμμάρια 50
Σύνολο…………………………………………. γραμμάρια 10.000 (10 Κιλά)
Χαρακτηριστικά του μείγματος
Λίπη Ζάχαρη RSML Συνολικά στερεά Κρόκοι
7,9% 16,7% 9,6% 37,4% 0
Ακολουθείται η συνήθης διαδικασία με την υπενθύμηση ότι αν χρησιμοποιείται φουντουκόπαστα χωρίς ζάχαρη να προσθέσετε ζάχαρη (κρυσταλλική) σε ποσότητα γύρω στα 50 γραμμάρια
ΣΥΝΤΑΓΗ
Φρέσκο γάλα πλήρες………………………..γραμμάρια 7000
Ζάχαρη………………………………………….γραμμάρια 1400
Ιμβερτοζάχαρη………………………………..γραμμάρια 350
Γάλα σκόνη αποβουτυρωμένο………………γραμμάρια 350
Φουντουκόπαστα…………………………… γραμμάρια 850
Πηκτικό AlpigelSuper…………………………γραμμάρια 50
Σύνολο…………………………………………. γραμμάρια 10.000 (10 Κιλά)
Χαρακτηριστικά του μείγματος
Λίπη Ζάχαρη RSML Συνολικά στερεά Κρόκοι
7,9% 16,7% 9,6% 37,4% 0