Σε σχέση με άλλα είδη παγωτού η διαφορά είναι ότι εδώ υπάρχουν και 20 κρόκοι αυγού. Έτσι το παγωτό θα έχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα από άποψη αύξησης όγκου ενώ θα είναι πιο βελούδινο.
ΣΥΝΤΑΓΗ
Φρέσκο γάλα πλήρες………………………γραμμάρια 6500
Ζάχαρη……………………………………….γραμμάρια 1500
Ιμβερτοζάχαρη…………………………….γραμμάρια 350
Κρέμα Γάλακτος………………………….γραμμάρια 500
Αυγά…………………………………………γραμμάρια 400
Φουντουκόπαστα………………………….γραμμάρια 700
Πηκτικό Alpigel Super…………………….γραμμάρια 50
Σύνολο…………………………………….γραμμάρια 10,000 (10 κιλά)
Χαρακτηριστικά του μείγματος
Λίπη Ζάχαρη RSML Συνολικά στερεά Κρόκοι
10,0% 17,6% 6,0% 37,0% 20
RSML = Στερεά υπολείμματα λίπους του γάλακτος
Φρέσκο γάλα πλήρες………………………γραμμάρια 6500
Ζάχαρη……………………………………….γραμμάρια 1500
Ιμβερτοζάχαρη…………………………….γραμμάρια 350
Κρέμα Γάλακτος………………………….γραμμάρια 500
Αυγά…………………………………………γραμμάρια 400
Φουντουκόπαστα………………………….γραμμάρια 700
Πηκτικό Alpigel Super…………………….γραμμάρια 50
Σύνολο…………………………………….γραμμάρια 10,000 (10 κιλά)
Χαρακτηριστικά του μείγματος
Λίπη Ζάχαρη RSML Συνολικά στερεά Κρόκοι
10,0% 17,6% 6,0% 37,0% 20
RSML = Στερεά υπολείμματα λίπους του γάλακτος